Leverings informationer

Levering med Postnord

DesireToSin sender dine pakker med Postnord, bestiller du inden kl. 17 på en hverdag sender vi din pakke samme dag, såfremt hele ordren er på vores lager.
Normalt kan du forvente din ordre dagen efter denne er afsendt, men ved forudsete omstændigheder kan der gå op til 3 hverdage til du modtager din pakke.

Ved levering til ikke brofaste øer skal der påregnes  1-2 hverdage mere.

Leverings muligheder

Hos DesireToSin kan du selv vælge hvordan du vil modtage din pakke.
Om du bestiller den hjem til din egen adresse, til en ven, veninde eller partners adresse.
Men hvis der ikke er nogle hjemme på adressen når Postnord leverer din pakke, tager de den med til nærmeste posthus, hvor du kan hente den inden for 10 hverdage.

Så hvis du på forhånd ved at der ikke er nogle hjemme, kan du med fordel vælge at få den leveret til nærmeste posthus eller en pakkeboks nær dig, så sparer du også lidt på fragten.

Fragtpriser

Med omdeling koster det 65 kroner at sende din pakke med Postnord.
Uden omdeling koster det kun 45 kroner at sende din pakke med Postnord.
Hvis du bestiller for over 500 kroner, betaler vi portoen på din pakke.

Restordre / Fjernlager ordre

Bestiller du en udsolgt vare eller en vare fra vores fjernlager, skal du påregne at der kan gå op til 5 hverdage før du modtager din pakke.
Du kan altid se vores vares lagerstatus på produk siderne.
I tilfælde af at din ordre har forlænget leveringstid, eller er udgået fra vores leverandør giver vi dig besked hurtigst muligt.

Hvis du har bestilt flere produkter på samme tid, og en eller flere er i restordre, sender vi først hele din ordre når alle varene er på lager.

Til udlandet

På nuværende tidspunkt sender vi ikke vare til udlandet, men du kan kontakte kundeservice og så prøver vi at finde en løsning der passer dig.